sâmbătă, 7 martie 2009

Dor

Mi-e dor...mi-e dor de el. Chiar daca nu l-am vazut de ieri doar. Consider acest sentiment ca fiind un fel de mesager al dragostei, care iti da din cand in cand semnale ca ea inca exista, e prezenta in fiecare centimetru patrat al sufletului tau. E un sentiment care te imbata cu parfumul sau puternic si te lasa intr-o stare de letargie a simturilor. Bataile inimii se accelereaza si toate gandurile iti zboara catre persoana de care iti e dor. De accea de multe ori apare telepatia. E foarte straniu cum, cateodata, ma uit catre telefon si in secunda urmatoare primesc un mesaj sau un telefon de la el. Intotdeauna ma trec fiori dar in acelasi timp zambesc si ma gandesc ca dragostea este cel mai inaltator sentiment care salasluieste in adancul sufletului fiecarui om.  

2 comentarii:

  1. citesc si admir ce reiese uneori din cuvintele tale,simplitatea din interiorul tau.normal se zice ca interiorul uman e foarte complex.gandindu-ma la aceasta complexitate care devine din ce in ce mai evidenta in jurul meu si in mine,senzatia care o simt prin cuvintele tale,ma face sa zambesc cu un fel de usurare in suflet,caci simt ca in cuvintele tale e ceva ce simt si in mine,si acel ceva ma ajuta in frica de necunoscutul care se afla in aceea complexitate.sti,odata cineva mi-a zis ca ii place de mine caci sunt o fata simpla,eu in mintea mea ma gandeam,ce gaseste ea simplu in mine,ca eu uneori abia ma descurc cu mine insumi.ei,azi cand ti-am citit unele cuvinte am inteles raspunsul la intrebarea care mi-am pus-o in aceea zi.

    RăspundețiȘtergere
  2. clarisa: ma bucur ca te-am ajutat astfel in rezolvarea unor dileme cu privire la propria fiinta. si raman uimita cum aceste cuvinte pe care le scriu aici au puterea de a schimba ceva in viata altor oameni. e un sentiment de nedescris. :)

    RăspundețiȘtergere