luni, 25 mai 2009

Perspective

Cate sperante si vise imi fac pentru ce va fi in viitor...Indiferent ce fac, involuntar imi zboara gandul la ce va urma, ce se afla scris pe urmatoarea pagina din cartea vietii mele. Sunt pe cale de a pasi spre o alta etapa a vietii, care implica in primul rand responsabilitate. Din moment ce stiu care imi sunt telurile, nu pot lasa decat timpul sa-si spuna cuvantul. Tot ce stiu e ca nu voi lasa munca sa ma transforme intr-un mic robot, voi incerca in permanenta sa imbin utilul cu placutul. Stiu ca orice inceput e greu, dar mai stiu ca doar lovindu-ma de obstacole invat si capat experienta atat de necesara pentru a deveni un profesionist in ceea ce fac. De fiecare data incerc sa-mi opresc imaginatia sa zboare departe in viitor, pentru ca mai intai va trebui sa trec cu bine peste examenul de licenta, care se anunta unul destul de dificil. De abia dupa aceea voi putea sa-mi canalizez cu adevarat energia catre viitorul meu job si tot ce implica acesta, urmand in paralel si un masterat. 

Cam atat despre perspectivele mele actuale, ma intorc la invatat cu determinare si speranta in suflet ...

2 comentarii:

  1. Din experienţa personală am tras concluzia că viaţa ne ghidează încetul cu încetul către ceea ce ne dorim. Fără să ne dea asta de înţeles. Depinde de noi să fim cât mai bine pregătiţi şi să încercîm să facem exact ceea ce ne pricem cel mai bine. Numai atunci vom da randamentul maxim. Baftă la învăţat şi încredere maximă în tine!

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc, Cristian, pentru urari! Cu siguranta voi face ceea ce imi place, si astfel totul va deveni un pic mai usor. Cu perseverenta si incredere voi trece peste toate.

    RăspundețiȘtergere